Ljus


e

NIGHT-LIGHT

Design: Michael Sieger

En vacker kväll får magi med Night Lights levande ljus. Night Light kan ställas på bordet eller marken. För att lyfta upplevelsen till ögonhöjd kan stormlyktan placeras på en pelarfot.

MODUS

Design: Carsten Gollnick

Modus är en gracil ljusfackla i en estetisk genomtänkt kombination av mörka Wenge hardwood och skimrande aluminium. Som en nätt ljusstake på fot är Modus en effektfull väggkontrast. Modus finns också för trädgården - pelarfoten har då en 25 cm lång markspik för säker förankring i marken.

Modus fylls med vanlig lampolja.

ENDLESS

Design: Carsten Gollnick

Ett generöst och vågat formspråk gör ENDLESS. formgiven av Carsten Gollnick, till den perfekta ljusstaken för stora bord och sideboard. Genom sin utformning kan Endless användas med flera ljus av olika dimension. Avskalad i sin framtoning och i rostfritt, borstat stål är Endless en modern och exklusiv tolkning av den klassiska kandelabern som bordets mittpunkt och blickfång.

LJUS


Conmotos eleganta ljus sotar inte och brinner vackert, jämnt och långsamt pga. den stora andelen hårdvax som bearbetas till lika hög kvalitet som de kyrkljus Conmotos producent tillverkar.
Levereras i paket om minimum 6 ljus.
Fakta
Material: Galvaniserat, svartlackerat stål
Mått: Ljuslykta: H 64 x B 20 x D 20 cm
Pelarfot: H 91 x B 28 x D 28 cm
Fakta
Material: Aluminium, trä
Mått: H 110 x B 3 x D 3 cm
Markplatta: H 18 x B 18 cm
Fakta
Material: Borstat, rostfritt stål
Mått: H 20 x B 100 x D 7,5 cm
Fakta
Material: Altarljus med 10% bivax
Mått: H 40 x Ø 7 cm
H 25 x Ø 6 cm
Night Light
Night-Light
Night Light
Night-Light pelarfot
MODUS
Modus
MODUS
Modus
Endless
Endless
Ljus
Ljus